Schoolreizen

Schoolreizen zijn een specialiteit van Aleto Touringcars. Jaarlijks vervoeren wij tienduizenden basis- en middelbare schoolkinderen op hun schoolreis. Dankzij onze vele touringcars en bussen met hoge capaciteit, welke allemaal voorzien zijn van veiligheidsgordels, zijn wij in staat om uw schoolreis zo goedkoop mogelijk uit te voeren, zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

Wij verzorgen schoolreizen binnen Nederland, als ook naar het buitenland. Ook voor schoolkampen of meerdaagse buitenland schoolreizen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten of op de door u gekozen datum er nog bussen beschikbaar zijn en wat de schoolreis zou gaan kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Veelgekozen Bestemmingen

Hieronder vindt u, op volgorde van populariteit bij Aleto Touringcars, ter inspiratie een overzicht van mogelijke bestemmingen voor uw schoolreis. Uiteraard verzorgen wij ook vervoer naar bestemmingen die niet in deze lijst staan.

Scroll naar rechts om alle andere bestemmingen te zien.

Grote pretparken


Kleinere pretparken


Dierenparken


Sportieve en overige bestemmingen

Offerte Aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte voor een busreis aanvragen? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

  om   : 

enkel indien van toepassing
  om   : 

Veiligheid

Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u op reis en daarom kiest u voor Aleto Touringcars. Als u bij ons in de bus stapt, bent u verzekerd van het volgende:

  • Uw vriendelijke en persoonlijke chauffeur beschikt over de vereiste diploma's, een geldige medische keuring, ruime ervaring en wordt iedere 5 jaar onderworpen aan bijscholing en een Rijvaardigheidsanalyse door CCV-CBR
  • De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd
  • De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en wordt jaarlijks hierop gekeurd door de Rijksdienst van het Wegverkeer
  • Ook het comfort van de touringcar is van het hoogste niveau volgens de ANVR busclassificatie: Royal Class, Comfort Class of Tourist Class
  • Mocht er onverhoopt iets misgaan: Aleto Touringcars is adequaat en boven-wettelijk verzekerd
Veiligheid staat bij Aleto Touringcars voorop. Wij zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van u en uw naasten, en wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.

Veiligheidsgordels

Uit onderzoek en -helaas- praktijkgevallen blijkt steeds maar weer dat het dragen van gordels levens kan redden. Zodoende hebben wij, ondanks dat dit niet wettelijk verplicht is, al onze touringcars uitgerust met veiligheidsgordels.
Extra veiligheid voor onze reizigers staat bij ons voorop.

Veiligheidstips voor (school)reizen

Speciaal voor de vele schoolreizen die wij uitvoeren, hebben wij diverse veiligheidstips opgesteld.

Bekijk de tips en adviezen

efteling bobbejaanland toverland phantasialand irrland alpincenter klein zwitserland valkenier ballorig zoo beekse bergen walibi dolfinarium dippiedoe dippie doe ouwehand movie park snowworld kitskensberg de bergen wanroij plopsaland peewee ouwehands dierenpark rhenen duinrell madurodam zooparc wunderland fun forest centerparcs liberty park
Back to Top