Over Aleto Touringcars

Aleto Touringcars is een jong, betrokken, dynamisch en flexibel busverhuur bedrijf met vestigingen in Venlo en Beneden-Leeuwen. Aleto Touringcars vervoert meer dan 100.000 personen per jaar en is met haar moderne wagenpark van touringcars en unieke partybussen een begrip in Limburg, Brabant, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Noord- en Zuid-Holland.

Wat Aleto Touringcars u kan aanbieden is zeer uiteenlopend. Zo verzorgen wij de meest veelzijdige reizen in het binnen- en buitenland. U kunt daarbij denken aan vervoer voor schoolreizen, studiereizen, dagtochten, excursies, jongeren naar uitgaansgelegenheden en dance events brengen en ophalen, personeelsavonden, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, (zakelijke) evenementen, bruiloften, vrijgezellenfeesten, gala's en meerdaagse reizen (zowel wintersport als zomervakanties).

Aleto Touringcars is een specialist op het gebied van vervoer voor grote en kleine groepen mensen. Het wagenpark is groot en gevarieerd. Zo biedt het wagenpark van Aleto Touringcars plaats aan enkele tientallen tot duizenden personen. Door de verschillende groottes van de bussen kan Aleto Touringcars precies op uw vervoerswens inspelen. Daarbij heeft Aleto Touringcars maar liefst 4 grote dubbeldekker touringcars van 88 tot maar liefst 91 zitplaatsen.

Ook geeft Aleto Touringcars u de keuze tussen touringcars en partybussen. De feestbussen kunnen uw vervoer net dat extra bieden om uw reis helemaal onvergetelijk te maken, door de gezellige tafelopstelling, discoverlichting en extreem goede geluidinstallatie in deze bussen.

Uw reis is bij Aleto Touringcars in goede handen. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Onze Bedrijfsnamen

Aleto Touringcars rijdt onder verschillende namen. De volgende bedrijven maken deel uit van Aleto Touringcars:

Aleto Touringcars

De overkoepelende naam voor touringcar- en busvervoer in Midden en Zuid-Oost Nederland

Uitgaansbus

Uitgaansvervoer naar discotheken, concerten en evenementen op basis van openbare aanmeldingen

Bekijk Website

Froggy Tours

Touringcarvervoer in regio Maas & Waal en Nijmegen

Bekijk Website

Uitgaansbus
The Party is on the Road!

Verhuur van unieke partybussen voor ieder vervoer met een feestelijk tintje

Bekijk Website

HolidayBus

Vakantievervoer voor jongeren naar Harlingen / Terschelling en Renesse met opstapplaatsen in heel Nederland

Bekijk Website

Veiligheid

Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u op reis en daarom kiest u voor Aleto Touringcars. Als u bij ons in de bus stapt, bent u verzekerd van het volgende:

Veiligheid staat bij Aleto Touringcars voorop. Wij zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van u en uw naasten, en wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.

Veiligheidsgordels

Uit onderzoek en -helaas- praktijkgevallen blijkt steeds maar weer dat het dragen van gordels levens kan redden. Zodoende hebben wij, ondanks dat dit niet wettelijk verplicht is, al onze touringcars uitgerust met veiligheidsgordels.
Extra veiligheid voor onze reizigers staat bij ons voorop.

Veiligheidstips voor (school)reizen

Speciaal voor de vele schoolreizen die wij uitvoeren, hebben wij diverse veiligheidstips opgesteld.

Bekijk de tips en adviezen

Referenties

VVN - Veilig Verkeer Nederland Arboned
Connexxion Tours Wonen Limburg
Kloster Graefenthal Poppodium Grenswerk

Wat Klanten Zeggen

aleto-touringcars-wagenpark-aleto
Back to Top