Buitenland Reizen

Buitenland Reizen

Bij meerdaagse of buitenland reizen komt meer kijken dan een lokale busreis. Behalve een andere taal, weersomstandigheden en regelgeving is het natuurlijk ook gewoonweg een verre en lange reis. Dan wil men wel comfortabel reizen en alle voorzieningen aan boord hebben die benodigd zijn. En er moet uiteraard voldoende bagageruimte zijn.

Bij Aleto Touringcars weten ze wat er bij een buitenlandse reis, vakantie of wintersportvakantie komt kijken. Uiteraard wordt de touringcar voor vertrek eerst nog volledig nagelopen en gecontroleerd. Voor een optimale reiservaring zijn alle touringcars voorzien van comfortabele verstelbare slaapstoelen, toilet en audio/video voorzieningen. Want met een leuke film onderweg schiet zo'n lange reis een stuk sneller op. En heeft u extra veel bagage of speciale wensen op bagagegebied, laat u dan informeren naar de meest geschikte bus. Heeft u extreem veel bagage, dan is tevens een gesloten aanhangwagen beschikbaar.
Offerte Aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte voor een busreis aanvragen? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

  om   : 

enkel indien van toepassing
  om   : 


Back to Top