Pendelvervoer

Pendelvervoer

Een van onze mogelijkheden is het opzetten van een lokale pendeldienst, bijvoorbeeld tussen een centraal station en uw (feest) locatie. Of om gasten van de autoparkeerplaats naar de entree te transporteren. Het opzetten van zo'n pendeldienst is een uitkomst als uw (feest)locatie moeilijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of als er te weinig parkeermogelijkheden in de directe omgeving aanwezig zijn. Indien gewenst kunnen wij kaartverkoop hiervoor verzorgen.

Voor pendelvervoer maken wij veelal gebruik van (voormalige) streekbussen. Door de brede gangpaden en makkelijke in- en uitstap zijn deze bussen zeer geschikt voor evenementenvervoer. Daarnaast beschikken deze bussen naast de zitplaatsen ook over staanplaatsen. Ze zijn de beste oplossing om snel en veilig grote groepen mensen van A naar B te vervoeren. En zijn standaard 12-meter bussen niet groot genoeg, dan kunnen tevens 18-meter lange harmonica bussen ingezet worden die tot 130 personen per keer kunnen vervoeren.

Voor pendels over langere afstand, indien zeer veel bussen benodigd zijn of als u juist weinig mensen verwacht maar deze luxer wilt ontvangen, kunnen uiteraard ook touringcars worden ingezet. De keuze daarvoor ligt bij u.

Wilt u meer informatie en/of een prijsopgave voor de (vervoers-)mogelijkheden bij uw evenement? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Back to Top